Yaylabaşı Ortaokulu

WEB https://yaylabasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ALSANCAK MAH. FATİH1 CAD. YAYABASI ORTAOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ERZİNCAN
VİZYON : Paydaşlarımızla(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği yaparak; çocukalrımızı akademik bilgi birikimi ve sosyal bilinci ile sorumluluğu üst düzeyde olan, bireyler yetiştiren bir kurum olmatır.
MİSYON : Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip ve okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenmiş, öz güvenleri yüksek, 21. yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilen becerilerle donanmış bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : sabah: 08.20 öğlen: 11.50 akşam: 14.30
Yabancı Dil :
Isınma : Katı yakıtlı Kalolifer
Servis :
Ulaşım : Güzergah minibüsleriyle her saat başında sorunsuz ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : Beldemiz Erzincan merkeze yakın olması, yeşillik ve ağaçlarla donanmış bir çevrede konuşlanmış olması ve Ergan kayak merkezinin yanında olmasından dolayı cazip ve eğlenceli bir yerleşim yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve Merkez İlçeye 10 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :